A közelmúlt tomoris sikerei dióhéjban

A II. helyen végeztünk a múlt héten lezajlott Vári Kupán. Erre az eredményre különösen azért vagyunk büszkék, mert a résztvevő 10 csapat közül csak egy szegedi tudott legyőzni bennünket.
\r\n 

Ismételten fantasztikus sikereket ért el Sipos-Szabó Gergő12.A osztályos tanuló a Szakács Jenő Megyei Fizikaversenyen, melyen 4. helyezett lett és csak 1 ponttal csúszott le a dobogóról. Kémiából is az ország legjobbjai közé került, hiszen az 1923 óta megrendezett Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny keretében kémiából bejutott a II. fordulóba, és hozzá kell tenni, hogy ez a középiskolai kémia versenyek közül a legnehezebb. 
\r\n 

A Kiskunhalason megrendezett 17. Klasszikus Erdélyi Magyar Irodalom Kárpát-medencei Prózafelolvasó versenyen, iskolánk 9.A osztályos tanulója, Tabajdi Anna I. helyezést ért el.
\r\n 

Kovács Laura, 11.B osztályos tanulónk II. helyezéssel büszkélkedhet, amelyet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete „BEUGRÓ – munkához látok” című fotó és videó pályázatán nyert el.

 

 

 

 


\r\n 


\r\nA Hungarian Nationals Rubik-kocka versenyen 7 ország fiataljai vettek részt. A 170 induló közül Esses Erik, iskolánk 9.C osztályos tanulója 21 másodperces átlagidővel a 79. helyen végzett. A tapasztalatok birtokában jövőre még nagyobb eséllyel fog indulni.

 

Telek János, 10.A osztályos tanulónk III. helyezést ért el az egyházmegyei hittanverseny döntőjében.

 

 


\r\n
\r\n 

Márciusban 14 tanulónk vett rész véradáson. Reméljük, hogy ez nem az első és utolsó alkalom volt, hanem mindannyian rendszeres önkéntes véradók lesznek.