Köszönet a közös ünneplésért

Édes meglepetésben volt része pénteken délelőtt a Szent Imre Általános Iskola 5. B osztályának. Egy méretes csoki tortával ajándékozta meg a gyerekeket a kecskeméti Katona József Színház. Ezzel köszönték meg, hogy a múlt hét péntekén együtt ünnepeltek a diákok a 120 éves teátrummal.

A város több iskolája is részt vett a Katona József Színház múlt heti programján. A Szent Imre Általános Iskola ötödik évfolyama is részese volt a különleges alkalomnak, amelyről drónos felvétel is készült.

A résztvevő osztályok közül a Szent Imre 5. b-sei voltak a legszerencsésebbek az ünnepséget követő sorsoláson. Így vehették át Cseke Péter direktortól a tejcsokoládés trüffel tortát.

Cseke Péter megköszönte a gyerekeknek, hogy régóta járnak a színházba, és hogy velük együtt ünnepelhették az épület megszületésének 120. évfordulóját, melyet ebben az évben Érsek Atya is megszentelt.

Az iskola nevében Papp Zsolt igazgató szólt a kis ünnepségen, kiemelve, milyen sok életre szóló élményt szereztek diákjaiknak a Katona József Színház előadásai.

Ezután következett a várva várt pillanat, amikor felvágták a szülinapi tortát. 

Forrás: www.hiros.hu