Hajrá Szentimre! Miénk a focipálya!

Örömmel jelentjük be, hogy a hetek óta tartó munkálatok befejeződtek iskolánk udvarán, és végre birtokba vehetik diákjaink legújabb sportlétesítményünket, a műfüves focipályát.

 

234   5475

  öü9

Fantasztikus összefogásnak lehettük részesei, amelyben a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Kecskeméti Labdarúgó Club és a Beton-Star Kft. közreműködésével egy közel 35 millió forintos beruházás valósulhatott meg. 

  456  öüöü

A hivatalos megnyitón iskolánk igazgatója, Papp Zsolt örömét és köszönetét fejezte ki a kivitelező, a támogatók és mindazok felé, akik a projekt létrejöttében részt vettek. Nemcsak iskolánk oktatásának színvonalát emeli egy ilyen létesítmény, de az előttünk álló lehetőségek színes tárházát is megnyitja. Ép testben ép lélek! Mondjuk oly sokszor, s most ezzel a focipályával egy új dimenzió nyílt a sportolás előtt, hiszen nemcsak izgalmas foci bajnokságok, focimeccsek lebonyolításának tudunk színteret biztosítani, de a szabadtéri testnevelés órák színhelyéül is szolgál majd ez a pálya.

 

Az ünnepélyes átadón vendégeink között köszöntöttük Dr. Salacz László országgyűlési képviselőt, S. Juhász Attilát a KLC ügyvezető igazgatóját, Szórád Tamást a Beton Star Kft. ügyvezető tulajdonosát, Kerpits Miklóst a Kalocsa-Kecskeméti Egyházmegye EKIF elnökét, Losonczy Lászlót, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának igazgatóját, Ivanics Zoltán atyát, Kiss Ferencné Ágika EKIF tanügyigazgatási szakértőt.

 

Köszönet az összefogásért!