Kötény Kupa a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumban

Hetedik alkalommal rendezte meg a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium a Kötény Kupa elnevezésű középiskolás lányok számára kiírt labdarúgó bajnokságot.

A meghívást elfogadta a Kiskunhalasról a Szilády Áron Gimnázium, Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Bácsalmási Hunyadi János Gimnázium és a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium. A Tekó két csapattal vett részt a versengésben, ezzel több játéklehetőséget adva a csapattagoknak. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított versengésben kiegyenlített eredmények születtek, így szoros versenyben a Bácsalmás csapata lett az első, mögöttük a Szilády-gimnázium, míg harmadik a Tekó VI. korcsoportos együttese lett. Negyedik helyet a Tekó V. korcsoportos csapata, ötödik a Dékáni, hatodik a Budai Ciszterci Gimnázium lányai lettek.

Díjazásra került a legjobb játékos aki Csorba Vivien, a legjobb kapus Ádám Viktória, gólkirálynő Wettstein Léna lett. Továbbá a tornaválogatott tagjai lettek: Sztojka Viktória Angelina, Kozák Nikolett és Tóth Viktória.