Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 1997-2017

Iskolánk fennállásának 20 éves jubileumát ünnepeltük december 20-án. Rendhagyó osztálytalálkozóra és jubileumi gálára vártuk kedves meghívott vendégeinket, ahol régi diákjaink felelevenítették, hogy mit jelentett számukra az iskolánk, mit kaptak tőlünk az életbe.

Újra hallhattuk Reményik Sándor Templom és iskola című versét, amely visszaidézte az első tanévnyitónk feledhetetlen pillanatait. Fényképek és videók repítettek bennünket az elmúlt húsz év legemlékezetesebb eseményeihez, sikereihez.

Meghatódva hallgattuk, hogy diákjaink milyen szeretettel emlékeztek meg pedagógusaikról, mely későbbi életükre meghatározó volt.

Kiváló tanítványaink mind megerősítettek bennünket, hogy 1997-ben sikerült egy szeretetben és sikerekben gazdag közösséget teremtenünk, melyért hálát adtunk a jó Istennek, a létrehozónak, a fenntartónak és azoknak a szülőknek, akik ránk bízták és bízzák legnagyobb kincsüket: a gyermeküket.

Az emlékezés végén igazgató asszony Isten áldását kérte az iskola minden pedagógusára és családjára, hogy munkánkkal tovább folytatódjon a jövő nemzedékének nevelése a hitre és a jóra. Majd a szeretettel készült Jubileumi évkönyvet adta át kedves vendégeinknek.