Csibeavató a Szent Anna Katolikus Iskolában

Az idei tanévben is hatalmas sikert aratott az iskola Csibeavató műsora, amelyet nagy érdeklődéssel fogadott a közönség.

 

  

2015. november 18-án - immár ötödik éve – került megrendezésre a Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola nagy sikerű Csibeavató ünnepsége, amelynek keretében hagyományainkhoz hűen intézményünk első osztályos tanulói mutatták meg eddigi tudásukat, és „Szent Annás” diákká avattuk őket.

A műsoron megjelent vendégek között egyaránt helyet foglaltak leendő elsősök, szülők, nagyszülők, tanulók és óvodapedagógusok.


Horváthné Sörös Anita igazgatónő köszöntötte vendégeinket, majd első osztályos tanulóink elmondták, hogy nagy lelkesedéssel és örömmel készültek erre az eseményre. Műsorszámaik között szerepeltek versek, dalok és angol nyelvű játékok. A fogadalomtételt követően a gyermekek megkapták a „tudás kövét”, ami eddigi tudásukat szimbolizálja. A műsor zárásaképp Friebertné Radvánszki Rita néni és a leendő elsős tanító nénik- Haugné Szatmári Lívia néni és Simityné Mészáros Judit néni vidám körjátékra invitálta az érdeklődő kicsiket, akik a mulatság végén a műsort szimbolizáló csibe ajándékkal és örömmel gazdagodtak. A finom harapnivaló és meleg tea igazi alapja volt az előadást követő meghitt beszélgetéseknek.

', 'summary': '

Az idei tanévben is hatalmas sikert aratott az iskola Csibeavató műsora, amelyet nagy érdeklődéssel fogadott a közönség.

 

  

', 'format': 'full_html1