Kedvezményes jelentkezés a HungaRio 2013-ra

 „Menjetek és tegyetek tanítványommá
minden népet!” (vö. Mt 28,19)

HungaRio

kedvezményes jelentkezés – meghosszabbítva!

Pécs, 2013. július 24-28.

A HungaRio nemzeti katolikus ifjúsági találkozó szervezői 2013. június 15-ig meghosszabbították a találkozóra való kedvezményes jelentkezés határidejét. A találkozóra, amelyre 2013. július 24. és 28. között kerül sor Pécsett, mintegy kétezer fiatalt várnak.

A Rio de Janeiró-i Ifjúsági Világtalálkozóval párhuzamosan tartott nemzeti katolikus ifjúsági találkozó a püspöki katekéziseken és szentmiséken túl kulturális programokkal, műhelymunkákkal, táncházakkal, közös imádságokkal, koncertekkel és Ifjúsági Fesztivállal várja a Pécsre látogató 16 és 35 év közötti résztvevőket. A HungaRióra érkező fiatalok bekapcsolódhatnak a Rio de Janeiró-i eseményekbe, megtapasztalva ezáltal is az ifjúsági világtalálkozók élményét, lelkületét.

A HungaRiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága szervezi együttműködve a Pécsi Egyházmegyével. A találkozóra nemcsak Magyarországról, hanem határainkon túlról is várnak fiatalokat. A nehezebb anyagi körülmények között élő határon túli magyar fiatalok részvételének támogatására a szervezők szolidaritási alapot nyitottak.

A találkozó szervezői június 15-ig meghosszabbították a kedvezményes jelentkezés határidejét. Azok a fiatalok, akik eddig az időpontig regisztrálnak az eseményre, kedvező feltételekkel vehetnek részt a programokon. A későbbiekben a részvétel költségei emelkednek.

A szervezők önkéntesek jelentkezését is várják, akik a találkozó szervezésében és lebonyolításában segédkeznek majd.

A HungaRio honlapja részletes tájékoztatást nyújt a programról, a jelentkezés feltételeiről és egyéb gyakorlati tudnivalókról:www.hungario2013.hu, valamint friss információk találhatók a találkozó Facebook-oldalán is, amely a www.facebook.com/ifjusagi.talalkozo címről érhető el.

 

Az MKPK Ifjúsági Bizottsága/a HungaRio szervező csapata

', 'summary': '

 „Menjetek és tegyetek tanítványommá
minden népet!” (vö. Mt 28,19)

HungaRio

kedvezményes jelentkezés – meghosszabbítva!

Pécs, 2013. július 24-28.

', 'format': 'full_html1